24/7 storingsservice phone 24px wit (085) 130 3423

24/7 storingsdienst Eijsden-Margraten
(085) 130 3432 

 

Elektricien Electro JeraStoppen doorgeslagen, kortsluiting, last van overbelasting of is het licht uitgevallen, heeft u last van een stroomstoring? Electro-Jera is 7 dagen per week bereikbaar om uw stroomstoring te verhelpen. Ook voor het voorkómen van stroomstoringen en ongelukken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct bij u langs voor inspectie en onderhoud van uw elektra en elektrotechnische installaties in Eijsden-Margraten en omstreken.

 

Uw stroomstoring snel en vakkundig opgelost

Electro Jera is 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van storingen aan uw elektra. Onze servicewagen is zeer compleet uitgerust, zodat wij u direct en veilig kunnen helpen. Wilt u telefonische assistentie of heeft u vandaag nog een elektricien nodig? Neem contact op voor hulp of advies! Wij verhelpen de stroomstoring vakkundig en snel.

 

Beek -  Brunssum  -  Eijsden-Margraten  -  Gulpen-Wittem  -  Heerlen  -  Kerkrade  -  Landgraaf  -  Maastricht  -  Meerssen  -  Nuth  -  Onderbanken  -  Schinnen  -  Simpelveld  -  Sittard-Geleen  -  Stein  -  Vaals  -  Valkenburg aan de Geul  -  Voerendaal